2022 Endeavor Outliers Listesi Açıklandı!

Endeavor Girişimleri arasından büyüme hızı, yatırım miktarı ve şirket satışlarına göre tüm ülkelerde en öne çıkan girişimlerin CEO’larının katıldığı Outliers Programı’nda, girişimcilere özel etkinlik ve buluşmalar düzenleniyor. Bu etkinlikler kapsamında girişimciler, şirketlerini ölçeklendirmek, liderlik yeteneklerini gelirştirmek ve ekosistemlerinde etkilerini arttırmak üzere benzer aşamadaki girişimcilerle eşleştiriliyor, liderlik eğitimleri alıyor ve Endeavor Ağı’nın önde gelen mentorları tarafından kendilerine özel oluşturulmuş strateji seanslarına katılıyor.

 

2022 listesinde Türkiye’den seçilen 10 girişimci arasında Ahmed F. Karslı (Papara), Ecem Baran ve Emre Taş (Alictus), Fırat İşbecer (Commencis), Hande Çilingir (Insider), Kaan Günay (Firefly), Mehmet Memecan (Tarfin), Serhat Soyuerel (Insider), Serkan Ömerbeyoğlu (DgPays) ve Sidar Sahin (Peak) bulunuyor.

Haritada 2022 yılı Endeavor Outliers şirketleri arasında 1 milyar dolar değerlemenin üzerine çıkan şirketleri görebilirsiniz. 1 milyar dolar üzerinde değerlemesi olan 63 şirketin bulunduğu Endeavor Outliers girişimcileriyle birlikte çalışabilmek ve büyümelerine destek olabilmek gurur verici! 40 pazar ve 8 sektörden tüm girişimcilerin listesine ulaşmak için link’e tıklayın.