ScaleUp Ankara Programı’na Katılacak Girişimler Belli Oldu!

Ankara ve çevre illerde faaliyet gösteren Scalae-up şirketleri için 3 aylık bir hızlandırma programı olarak tasarlanan ScaleUp Ankara bugün başlıyor! 3 ay boyunca Endeavor Mentorları önderliğinde atölyelere katılarak birebir mentorluk görüşmeleri ve yalnızca girişimcilerin kurucularına özel deneyim paylaşımı seanslarına katılma fırsatı yakalayacak 13 girişim seçildi!

ArgosAI: ArgosAI’ın geliştirdiği ürün A-FOD, yapay zeka temelli, pistlerde yabancı nesnelerden kaynaklanan kazaları ve hasarları önlemek için geliştirilmiş bir elektro-optik alarm ve yönetim sistemidir. Helikopter platformları üzerindeki her türlü anormal durumun tespitini yapabilen sistem aynı zamanda pistler üzerindeki operasyonları ve araçları tespit ve takip edebilmektedir.

BirFatura.com: BirFatura.com, 60’ın üzerinde entegrasyonu ile e-ticaret yapan Kobi’lerin tüm siparişlerini faturalandırabildikleri, kargo çıktılarını hazırlayabildikleri, kargolar ile kendi anlaşmaları üzerinden gönderim yapabildikleri, satış raporlarını alabildikleri online bir yazılım girişimidir.

Blok-Z: Blok-Z, GreenLink çözümü ile enerjinin kaynağını gerçek zamanlı olarak şeffaf bir şekilde doğrulayabilen, yeni nesil bir sürdürülebilirlik izleme, raporlama ve doğrulama platformudur.

CatchyGames: Mobil oyun piyasasını yakından takip eden CatchyGames, yeni nesil yüksek etkileşimli mobil oyunlar üreten bir girişimdir.

Cubicl: Cubicl İş Takip Programı proje yönetimi, ekip ve müşteri iletişimi, dosya paylaşımı ve müşteri takibi yapabilen bir web ve mobil uygulamadır. Görevlerin takibinin görev formları üzerinden yapılmasına imkan sağlayan Cubicl’daki dosya paylaşımı ve yazışma özelliği, ekipler arasındaki zaman kaybına yol açan e-posta, telefon ve toplantı trafiğini azaltmaktadır.

Kimola: Veri analitiği girişimi olan Kimola, pazarlamacıların, tüketici görüşleri ile ilgili araştırma yapabilmesine olanak sağlayan bir platformudur.

Milvus Teknoloji: Milvus Teknoloji, fabrika ve depolar için iç lojistiği insansızlaştırma amacıyla verimli, takip edilebilir, esnek yapıya sahip, akıllı otonom mobil yük taşıma robotları üreten bir teknoloji girişimidir.

Neruocess: Profesyonel sporcuların antrenman performansını arttıran ve sakatlık risklerini azaltan elektromiyografi (EMG) sensörleri üreten Neruocess, bu sensörler aracılığıyla sporcuların kas analizlerini yapmaktadır. Antrenman boyunca sensörlerden gelen verilerle kasların gücünü, ne kadar kasıldığı, yorgunluk miktarını ve üzerine binen yükü analiz etmektedir.

Oruba Teknoloji: Oruba Teknoloji, alt idrar yolu semptomları (LUTS) için önemli ön tanı verileri oluşturarak idrar akış hızını ve mesane çıkış durumunu ölçen dünyanın ilk kendi kendine çalışan üroflowmetresi olan Oruflow’u üreten bir sağlık teknolojisi girişimidir.

Restearn: Otel, Restoran ve Cafe (HoReCa) sektörlerindeki müşterilerin uygulama üzerinden sipariş vermesini sağladıktan sonra yeme içme verilerini analiz ederek harcama/ziyaret tahminlemesi yapan ve hem restoranlara hem de markalara bu verileri pazarlama paneli ile sunan bir veri/yazılım şirketidir.

Sensgreen: Sensgreen, binaların iç hava kalitesini iyişeştirerek hem yönetimsel kolaylıklar hem de enerji verimliliği getiren bir IoT girişimidir. Tamamen kablosuz ve modüler bir yapıda olması, ticari binalardaki pek çok bariyeri ortadan kaldırarak ölçeklenebilir bir ürünü ölçeklenebilir bir iş modeli ile sunuyor. Sensgreen, Ankara, Dubai ve Singapur ofislerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Udo Oyun: Türkiye’deki mevcut en eski oyun şirketlerinden biri olan Udo Oyun, çeşitli mobil, PC ve konsol için farklı türlerde oyun geliştiren bir girişimdir. Udo oyun, eğlence sektörü için oyun özelinde içerik üretimi gerçekleştirerek kullanıcılarının eğlence ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Vedubox: Vedubox, kurumların ve kişilerin internet üzerinden online eğitim verebilmelerini sağlayan bulut tabanlı bir yazılım servisidir. İçerisinde canlı eğitim, sınav-test, doküman yönetimi ve online ödeme gibi birçok modülün bulunduğu modüler bir yapıdan oluşur.